Marjanne Staal-113 klein formaat.jpgSinds 2013 is mijn tweelingzus Els het bedrijf komen versterken. Samen zorgen wij er voor dat families in alle rust afscheid kunnen nemen.

Els Staal:

Fijn om steun te bieden
Ik ervaar mijn werk als uitvaartverzorgster steeds weer als heel bijzonder. Ik voel me bevoorrecht om bij een familie binnen te komen bij wie net een dierbare is overleden. Een overlijden is een hele intieme situatie waarin mensen zich kwetsbaar voelen. De familie wordt overvallen door deze situatie waarin ze afscheid moeten gaan nemen van iemand die hen lief is. Het is fijn om hen te steunen bij alles wat er op hen afkomt, vanaf het overlijden tot de dag van de uitvaart.

Elke familie bereidt het afscheid op hun eigen manier voor
Er moet heel veel gebeuren, in praktische zin. Maar er zijn ook veel emoties, iedereen reageert op zijn eigen manier en soms is dat anders dan verwacht. Er komt veel op de familie af. Hierin kan ik veel betekenen, door overzicht te houden en te zorgen dat alles op tijd gebeurt. Alle mogelijkheden die er zijn te laten zien en te bespreken. Alles in een sfeer van rust, aandacht en openheid. Elke familie is weer anders en bereidt het afscheid op hun eigen manier voor.

Ik ben tevreden als de familie na de uitvaart het gevoel heeft dat het een goed afscheid was.

Kennismaken ›

Overlijden melden?

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag bereikbaar.

Bel  06 109 669 39

P1040726.JPG